Сирене по шопски с наденица

Нина Иванова ИвановаНина Иванова ИвановаМастър Шеф6069114877
22/07/2019
"Говорете каквото си искате, но сиренето по шопски само печели от наличието на наденица в гювечето "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 831
  • Преглеждания за месеца599
  • Преглеждания за седмицата239
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете доматите и ги нарежете на кубчета. Сипете по 1 с.л. олио на дъното на гювечетата. Разделете нарязаните на кубчета домати.

Нарежете сиренето на кубчета и също го разделете в гювечетата. Поръсете с чубрица.

Нарежете наденицата на полумесеци и я разпределете по гювечетата. Запечете на 200 градуса за около 30 мин. с капак.

Извадете, махнете капаците и чукнете по едно яйце във всяко гювече. Дозапечете още за около 10 мин. или до готовност на яйцето.

Ако сте любители на лютото можете по желание да добавите по 1 люта чушка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар