Плодова супа от ябълки и круши

21/07/2019
"В жегите най-актуални са плодовите супи, затова припомняме любимата си рецепта за плодова супа "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо100
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и обелете плодовете. Изчистете от семките и нарежете на дребно.

Сложете ги в малка касерола, заедно със захарта, канелата, рома и сока от лимон. Варете на бавен огън до готовност.

Изключете и извадете канелата. Изчакайте да изстине и пасирайте с пасатора. Сервирайте и декорирайте готовата плодова супа от ябълки и круши по желание.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар