Плодова супа от ябълки и круши

21/07/2019
"В жегите най-актуални са плодовите супи, затова припомняме любимата си рецепта за плодова супа "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо518
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и обелете плодовете. Изчистете от семките и нарежете на дребно.

Сложете ги в малка касерола, заедно със захарта, канелата, рома и сока от лимон. Варете на бавен огън до готовност.

Изключете и извадете канелата. Изчакайте да изстине и пасирайте с пасатора. Сервирайте и декорирайте готовата плодова супа от ябълки и круши по желание.

Чугунена тенджера с емайлирано покритие 24 см - 3.8 литра-21%
Приготвяй си тази рецепта с:
Чугунена тенджера с емайлирано покритие 24 см - 3.8 литра
160.00 лв.
127.00 лв.
Виж ››

Гответе вкусно и здравословно в новата си чугунена тенджера с емайлирано покритие. Качество без компромис!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар