Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Дипове»Дип от печени червени чушки по рецепта на Жак Пепен

Дип от печени червени чушки по рецепта на Жак Пепен

marcheva14marcheva14
Мастър Шеф
1k9k3k6k1
Дип от печени червени чушки по рецепта на Жак Пепен
Снимка: marcheva14
1 / 3
26/07/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"Дип от печени червени чушки, който е още по-вкусен, намазан на препечена филийка - случайност, не мислим"

Необходими Продукти

  • печени чушки - 250 г червени
  • микс от семена
  • тиквени семки
  • слънчогледови ядки - 50 г микс с кедрови
  • крема сирене - 100 г
  • олио - 2 с.л.
  • зехтин - 1 с.л.
  • сол - 1/4 ч.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • чесън - 1 бр. малка скилидка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се изпичат и се почистват от люспата и семките.

Нарязват се на парчета и се слагат в кухненски робот.

Добавят се семките, крем сиренето, нарязаната скилида чесън, зехтин, олио, солта и се пасира до гладка смес.

Остава още едно - хубава препечена филийка от франзела, върху която да намажете вашия дип от печени червени чушки.

Източник: Жак Пепен

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: