Начин на приготвяне
В купа се разбиват яйцата със солта, разбиваме с вилица. Добавя се натрошено сирене, разтопено масло, готварска сметана.
Накрая прибавяме бакпулвера, разбъркваме и всичко шупва, да не се притеснявате.
Накрая прибавяме и кокосово брашно и брашно от смляно ленено семе. Трябва да се получи като кексова смес.
Разбърква се и сипваме в малка тава 24 см върху хартия за печене или тава, намазана с масло.
Отгоре фокачата се поръсва със сух риган и сурови ядки. Печем в загрята фурна 180°C около 20-30 минути, докато забита клечка излезе суха.
Изважда се тавата да се охлади леко.
Нарязва се на парчета кето фокачата и хапваме вкусно и здравословно!
Много е вкусна, опитайте!
Коментари