Картофена кремсупа със сирене

КристинаКристинаНовак29917
26/07/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо391
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци се нарязват на едро и се сваряват в подсолена вода до пълна готовност.

След това се изваждат с решетъчна лъжица и се пасират с прясното мляко и малка част от водата, в която са вряли.

Ако супата ви се струва гъста, може да продължите да наливате от зеленчуковия бульон, докато получите желаната консистенция.

Когато кремсупата е готова, добавяте сиренето, бучката масло и поръсете с черен пипер.

Поднесете картофената кремсупа поръсена със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар