Хапки за бяло вино

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni
Чирак
311
50
360
1
30/07/2019
"Ние сме твърдо ЗА бялото вино да се поднася с тези апетитни хапки "
Приготвяне20 мин.
Готвене5 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
21 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 048
  • Преглеждания за месеца772
  • Преглеждания за седмицата61
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена21

Необходими Съставки

  • бутертесто - 1 лист правоъгълен /около 300 г/
  • пушена сьомга - 150 г
  • тиквички - 1 бр.
  • сусам - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете тиквичката на едро ренде. Посолете и оставете за 30 мин, за да се отцеди водата.

Нарежете сьомгата на малки парченца.

Разстелете бутертестото. Поръсете го с настърганите тиквички и парченцата сьомга.

Завийте на не много стегнато руло, за да има място бутерът, да се разгърне при печенето.

Нарежете рулото на малки рулца, около 2 см.

Наредете рулцата в тава, застлана с хартия за печене, на разстояние едно от друго!

Поръсете всяко със сусам.

Изпечете на 200°C в предварително загрята фурна с вентилатор за 5 мин, след което намалете фурната на 170°C и довършете печенето до приятен загар!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#228855
Перфектно!!!
0
0
Ivana Krasteva-Pieroni
Ivana Krasteva-Pieroni
03.09.2019 18:10
Благодаря!
0
0