Дресинг за овчарска салата

31/07/2019
Приготвяне2 мин.
Общо2 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо279
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Класическата овчарска салата се подправя единствено и само със сол и зехтин.

Така че смесвате двете съставки, разбърквате, заливате и се наслаждавате на вкуса с една ледено студена ракия.

*Ако вкусът на зехтина не ви допада, може да го замените с олио, което не ви препоръчвам, защото маслиновото масло е много по-полезно и здравословно.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар