Начин на приготвяне
Първо измиваме и режем зеленчуците, пипера и лука, аз използвах три вида лук, но може само и един вид. След като ги нарежем, отделяме настрани и режем пилешкото филе на кубчета.
Слагаме сача на котлона да се загрее, след това слагаме мазнина и добавяме нарязаното пилешко месо и запържваме, след като се запържи малко месото, добавяме лука, пипера и царевица, запържваме и тях за малко.
В една малка купа разтваряме доматен концентрат, брашното и една чаша вода, и заливаме месото със сместа, подправяме със сол и подправки. Слагаме в загрята фурна на 180 градуса за половин час.
След като изкараме сача, поръсваме кавърмата с магданоз и сервираме. Имайте предвид, че сачът е много горещ и се готви още, след като го изкарате от фурната.