Моята сполучлива марината за месо на скара

Йозлям КадироваЙозлям КадироваПомощник Готвач10478602
07/08/2019
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо465
  • Преглеждания за месеца160
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички съставки се смесват в подходящ дълбок съд, като солта и олиото се слагат на вкус, лукът се нарязва на едро и се пуска при останалите съставки в купата.

Месото (около 500 г) се нарязва на по-едри хапки и се оставят да се мариноват, като много добре се разбъркат в готовата марината.

Минималното време за мариноване на месото е поне 30 минути, но препоръчвам за поне 2 часа месото да се маринова в сполучливата марината за месо на скара.

Маринованото месо се изпича на скара, фурна или тиган.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар