Миш маш с кренвирши

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni
Иноватор
491
6k
1k
1k
3
10/08/2019
"Колкото по-гладен си, толкова по-ясно разбираш, че няма да минеш само с миш маш - и кренвирши ще трябват "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 866
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Опечете и обелете чушките. Нарежете ги на малки парченца. Нарежете на ситно една глава лук.

В удобен тиган загрейте чашка зехтин. Сложете нарязания лук и запържете до златисто. Пуснете нарязаните кренвирши.

Запържете за кратко и добавете чушките. Изпържете за 5 минути, бъркайки, за да се овкусят продуктите.

Нарежете обелените и почистени от семките домати. Прибавете ги в ястието. Овкусете със сол и черен пипер. Захлупете съда и гответе 10 мин.

Разбийте с вилица две яйца. Излейте ги в тигана, натрошете сиренето отгоре и бъркайте докато яйцата се сготвят.

При поднасяне на миш маша с кренвирши поръсете със ситно нарязан магданоз!

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
46.99 лв.
Виж ››

Може да сложите каквото си пожелаете в дълбокия тиган с двойно дъно и то ще се превърне в невероятно вкусно ястие. Дългата удобна дръжка ще помогне и на по-плахите да се впуснат в кулинарно приключение заедно със своя тиган.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар