Патладжанена разядка с кашу

Анелия ТерзиеваАнелия ТерзиеваПомощник Готвач1577141
13/08/2019
"Вадете ги тези препечени филийки - те си нямат търпение да бъдат покрити с нашата апетитна разядка с кашу "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо140
  • Преглеждания за месеца139
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме патладжаните. Накисваме ги за кратко в подсолена вода. Печем ги с малко зехтин върху кухненска хартия. Оставяме да се задушат под капак.

Печем чушките, също цели. След като се задушат ги обелваме.

Поставяме в дълбока купа почистените патладжани, чушки, нарязания чесън, сол на вкус и зехтина.

Пасираме за кратко, като е добре да останат парченца от зеленчуците, а не сместа да е идеално гладка.

Поднасяме върху препечена филийка и поръсваме с парченца сурово кашу.

По желание, към тази разядка може да добавите малко сусамов тахан.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар