Пилешка супа Еликсир за тялото

Hristo-Y-MoniHristo-Y-MoniНовак15
13/08/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене75 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо280
  • Преглеждания за месеца279
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вярвам, че всички така правят супа, нищо по-сложно няма. Важното е пилето да е хубаво.

В тенджера слагам месото да се вари на парчета, по-късно го обезкостявам. През това време си нарязвам на ситно лука и чушката, моркова и доматите.

След 30 минути слагам и тях и продължавам да варя. Слагам задължително чубрица и сол. След още 30 минути изваждам месото, за да го обезкостя и слагам ситно нарязаните картофи и грах.

Обезкостявам месото и го връщам обратно, слагам и фидето и варя до готовност.

Оставям да се охлади малко, за около 10 минуни. И застройвам с разбитото яйце с 3 с.л. квасено мляко.

Поръсвам пилешката супа с магданоз и сервирам.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар