Пържени скариди с чесън

Н.АкифоваН.АкифоваПомощник Готвач11158286
14/08/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо85
  • Преглеждания за месеца85
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо замразените скариди трябва да се размразят. За целта ги пускаме във вряща вода, за 5-6 минути е достатъчно, после ги изваждаме и подсушаваме.

След това взимаме един тиган, слагаме масло и малко олио, за да не загори маслото и загряваме мазнината.

Добре подсушените скариди ги пускаме в горещата мазнина, те много бързо се приготвят и променят цвета за около 6-7 минути.

Към края пресоваме чесъна вътре, добавяме сол и прибавяме бялото вино, то бързо се изпарява, бъркаме малко и става уникално вкусно за нула време.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар