Задушен грах с бекон за гарнитура

Петя КолеваПетя Колева
Новак
4
11
7
8
20/08/2019
"Знаем, че е уж само за гарнитура, но стана толкова вкусен, че няма как да му устоим "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо591
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Аламинути

Начин на приготвяне

Запържва се беконът, нарязан на лентички, със зехтин.

Прибавя се замразеният грах, 1 кафена чаша вода, сол и чесънът.

Ако се използва готов грах от буркан, не се прибавя вода.

Оставя се на бавен огън, докато остане на мазнина.

Подправя се с копър и магданоз.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 22 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 22 см
29.85 лв.
Виж ››

Имате котлон - ние имаме тиган за него. Гответе с песен на уста заедно с тигана с двойно дъно, който ще се погрижи за уникалния вкус на всяко ястие!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар