Печено пиле с ориз и гъби на фурна

21/08/2019
"И ако си мислите, че едно печено пиле не може да отлети, значи нищо не разбирате - това ще изчезне от чиниите за нула време "
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо404
  • Преглеждания за месеца209
  • Преглеждания за седмицата48
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, запържваме ориза в краве масло, да стане стъклен, добавяме гъбите нарязани на филийки, нарязания зелен лук, джоджен, черен пипер, индийско орехче /малко/.

Следва нарязаната на купчета ябълка, добавяме виното и задушаваме около 2-3 минути, докато оризът малко набъбне.

Пълним пилето, което е предварително осолено и овкусено с черно пиперче и краве масло, намазано отвътре и отвън.

Розмарин върху пълненото пиле при печене.

Това печено пиле с ориз и гъби на фурна става невероятно вкусно!

Опитайте!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар