Пачи крак в масло и доматен сос

Моника ИвановаМоника ИвановаГотвач21610461
20/08/2019
"Страхотни стават с масълце и доматен сос - ама си вземете и хляб, че ще искате да отопите чинията "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо362
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте хубаво горските гъби.

Нарежете ги на големи парчета, при задушаването ще омекнат.

Нарежете моркова на ситни колелца и го задушете за 1 минута в маслото, след което добавете гъбите и ги оставете под капак за 10 мин.

През това време обелете и нарежете домата на кубчета.

Прибавете го със солта и задушете до готовност пачия крак.

Накрая поръсете пачия крак в масло и доматен сос с магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар