Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Гъби в масло»Пачи крак с масло, чесън и магданоз

Пачи крак с масло, чесън и магданоз

MarianeMariane
Джедай
5611k
Пачи крак с масло, чесън и магданоз1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Пачи крак с масло и чесън - спечели ни и с аромат, и с вкус"

Необходими Продукти

  • пачи крак - 500 грама
  • чесън - 2 скилидки
  • магданоз - 5 стръка
  • масло - 25 грама
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете пачия крак. Ако са по-едри, може да ги срежете на две-три.

Изпържете ги за 10-15 минути, докато се изпари водата в тях.

Добавяме ситно нарязания магданоз, сол и черен пипер, както и нарязаните на ситно скилидки чесън.

Запържваме гъбите в масло за още 1-2 минути.

Поднасяме самостоятелно като предястие или салата, или като гарнитура към различни видове меса.

Пачият крак с масло, чесън и магданоз е много вкусно ястие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка: