Супа от пъдпъдъци със застройка

26/08/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене70 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо202
  • Преглеждания за месеца131
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пъдпъдъците сварих в тенджера под налягане заедно с нарязаната глава лук.

Прецедих бульона, прибавих струя зехтин и върнах в него обезкостеното пъдпъдъче месо.

Добавих 1 настърган на едно ренде морков, 2 нарязани на кубчета средно големи картофа, нарязани дръжки от 2 стръка целина, 2 с.л. сушени червени чушки /може да използвате и пресни/.

Когато зеленчукът се свари, сложих да се развари и шепа фиде.

Овкусих супата с малко суха чубрица и сол на вкус, след което застроих с 1 яйце, разбито в малко оцет и 1/2 кофичка кисело мляко.

Върнах супата от пъдпъдъци да заври на слаба степен на котлона...и това е.

Получи се разкошна супа от пъдпъдъци!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар