Начин на приготвяне
Няма по-лесен и здравословен начин да се разхладим през горещите дни от един свеж плодов сладолед.
Използвайте за смилането на продуктите нутри блендер или уред с добри качества, който е способен да мели много фино.
Сложете всички продукти, описани в рецептата, и пуснете на максимални обороти за около 30 секунди или докато всичко се превърне в хомогенна гладка сладоледена смес.
Регулирайте сладостта според вкуса си - * изберете подходящ подсладител: стевия, агаве или около 90 г кафява пудра захар.
Сипете в купички и приберете малиновия сладолед във фризер за около 1-2 часа, за да стегне още.
Ако сладоледът е стоял повече време във фризера, го извадете няколко минути преди да сервирате, за да се отпусне леко здравословният малинов сладолед.
Да ви е свежо и вкусно!