Миш-маш на руло

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni
Мастър Шеф
6027k2k4
Миш-маш на руло
Снимка: Ivana Krasteva-Pieroni
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
"Ако обожавате миш-маш, но държите на реда, предлагаме един вкусен вариант - същият любим вкус, но на руло"

Необходими Продукти

  • яйца - 4 бр.
  • чушки - 2 бр. печени големи
  • сирене - 150 г
  • шунка - 3 бр. тънко нарязани
  • сол
  • зехтин
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма купа разбийте яйцата за 5-6 мин.

Добавете натрошеното сирене, нарязаните на малки парченца чушки.

Подправете с щипка черен пипер, 1-2 с.л. захтин и сол, ако е необходимо. Хомогенизирайте сместа.

Изсипете я в правоъгълна тавичка, леко намаслена. Изпечете миш-маша на 180°C в предварително загрята фурна за 10-15 мин.

Извадете тавичката и веднага обърнете блата върху хартия за печене.

Наредете отгоре парчетата шунка. Завийте на руло.

Поднесете миш-маша на руло със салатка по желание!

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: