Начин на приготвяне
Изчистете малините и ги сложете в касерола заедно със захарта и лимоновия сок. Сложете на котлона и изчакайте да заври. Намачкайте ги с дървена лъжица и намалете котлона.
Оставете да ври на тих огън около половин час, като разбърквате периодично. Изключете и прецедете. Оставете да се охлади.
Натрошете бисквитите на дребно. Разтопете кравето масло. Смесете маслото с бисквитите и разбъркайте добре.
Изсипете сместа във форма за торта с падащо дъно и загладете. Оставете в хладилника, докато правите блата.
Накиснете желатина в студена вода за 5 минути или докато набъбне. В касеролка сложете на котлона 100 мл от сметаната заедно със захарта.
Изчакайте да се разтопи, но не и да завира. Махнете от котлона.
Изцедете желатина. Добавете го при сметаната и захарта. Разбъркайте.
В купата на миксера сложете останалата сметана и крема сиренето.
Разбъркайте до меки връхчета, като внимавате да не пресечете сметаната. Добавете желатина и разбъркайте отново. Изсипете сместа върху бисквитите за вашия чийзкейк.
Изсипете мармалада от малини и леко с въртеливи движения разбъркайте бялата и червената смес.
Оставете чийзкейка с Филаделфия в хладилника за една нощ да стегне.