Начин на приготвяне
Ако обичате спагети с бекон, пробвайте тази рецепта.
В дълбока тенджера се слага вода до половината, в която се слага сол и малко олио и се оставя да заври.
Лукът и чесънът се почистват, измиват се и се нарязват на ситно. Беконът се реже на кубчета. Гъбите, ако са цели, се прерязват на две.
В дълбок тиган се сгорещява останалото олио и в него се задушават лукът и чесънът. След това се добавят беконът и гъбите. Когато беконът придобие златист цвят, се налива сметаната и малко от врящата вода на спагетите. Следват сиренето, крема сиренето и пармезанът.
Всичко се разбърква много добре. След това се добавят подправките и соевия сос.
Когато водата в тенджерата заври, спагетите се слагат да се сварят до полуготвност, след което се слагат в соса в тигана.
Когато са готови, се прехвърлят в тенджера, добавя се настърганият кашкавал и пастата се поднася.
Да ви е сладко!
Спагетите с крема сирене Филаделфия и бекон са много вкусни.