Малинова кейк торта

02/09/2019
"Ако ви е омръзнало от тежки торти с много шоколад опитайте това малиново изкушение "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо203
  • Преглеждания за месеца202
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наредете на дъното на тава с подвижен ринг пандишпановите изрезки, притиснете леко, за да се получи основата.

Поръсете с инстантно кафе.

Разбийте сухата сметана по отделно - ванилова от малинова, с прясното мляко, като го разделите по 250 мл за всеки крем. Разбивайте до сгъстяването на крема.

Разтворете желатина със студена вода по указания на пакета начин.

Затоплете леко желатина и го разделете на две части.

Оставете малко количество, за да полеете малините.

Към ваниловият крем прибавете кокосовите стърготини и парченца бял шоколад.

Към малиновият крем прибавете част от малините, като отделите за декорация.

След като кремът започне да се желира, изсипете малиновия върху блата, а след около 5-6 минути изсипете и ваниловия крем. Загладете.

Гарнирайте тортата с малини и полейте с желатин.

Оставете малиновата кейк торта да се стегне в хладилник за около 5-6 часа, след което нарежете и поднесете.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар