Панирани пилешки шницели

Яница НиколоваЯница НиколоваИноватор4684001904
13/09/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо483
  • Преглеждания за месеца195
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се нарязва на тънки филийки около 1 см дебелина.

Начуква се и се овкусява със сол и черен пипер по желание.

След това се панира първо в брашно, после в разбити яйца с щипка сол и накрая в галета.

Пържат се в загрято олио по 2-3 минути от всяка страна или до златиста коричка.

Готовите пилешки шницели се отцеждат от излишната мазнина на домакинска хартия.

Панираните пилешки шницели се поднасят със салата по избор, а върху всеки бучка масло и резен лимон.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар