Свинско по китайски

19/09/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо404
  • Преглеждания за месеца194
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кълцаме свинското на възможно най-малки късчета и ги запържваме.

Слагаме няколко щипки от подправката за гирос и кърито, както и 2-3 лъжички уни сос.

Когато свинското е почти готово прибавяме кълновете. Начукваме кашуто до възможно най-ситно и поръсваме отгоре.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар