Свинско по китайски

Ванеса СъбковаВанеса Събкова
Чирак
52
156
57
63
19/09/2019
"Свинско месо, приготвено така че да се докоснете до китайската кухня - точните съставки създават неустоимия вкус "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 119
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържено Свинско

Начин на приготвяне

Кълцаме свинското на възможно най-малки късчета и ги запържваме.

Слагаме няколко щипки от подправката за гирос и кърито, както и 2-3 лъжички уни сос.

Когато свинското е почти готово прибавяме кълновете. Начукваме кашуто до възможно най-ситно и поръсваме отгоре.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар