Свинско по китайски

Свинско по китайски2 / 2
19/09/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Свинско месо, приготвено така че да се докоснете до китайската кухня - точните съставки създават неустоимия вкус"

Необходими Продукти

  • свинско - 600 г
  • уни сос
  • кълнове - 100 г
  • подправка - за гирос
  • къри
  • кашу - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кълцаме свинското на възможно най-малки късчета и ги запържваме.

Слагаме няколко щипки от подправката за гирос и кърито, както и 2-3 лъжички уни сос.

Когато свинското е почти готово прибавяме кълновете. Начукваме кашуто до възможно най-ситно и поръсваме отгоре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: