Пържена херинга с хрупкава салатка

Сергей АнчевСергей АнчевПомощник Готвач198513642
22/09/2019
"Най-хубавите рибарски истории се разказват на маса, на която има пържена херинга и хрупкава салатка "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо301
  • Преглеждания за месеца202
  • Преглеждания за седмицата51
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Осолете херингата и добре я оваляйте в брашно. В малка касеролка загрейте маслото и слагайте по 1-2 шепи от рибата да ври, докато стане златиста.

Когато извадите поредната партида, я поставете върху кухненска хартия, за да се отцеди мазнината.

За салатката: Разкъсайте карфиол на розички, останалото нарежете. Морковите нарежете на кръгчета, единия лимон нарежете на парченца.

Смесете всичко, заедно с маслините и чушлетата, и овкусете със сока на другия лимон, зехтин и сол.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар