Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Рибна салата»Рибна салата Херинга

Рибна салата Херинга

Рибна салата Херинга
Снимка: Пламена Тодорова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
3
"Изборът на питие ще оставим на вас, но да знаете, че салата подхожда отлично и на водка, и на домашна ракия"

Необходими Продукти

  • маринована херинга - 1 брой
  • царевица - 1 бр. консерва
  • зелен лук - 1 връзка
  • маслини - 100 г едри
  • девесил - 1клонка
  • краставица - 1 бр.
  • сол
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете дълбока купа и и нея сложете отцедената царевица от консервата. Нарежете краставицата на дребно и я добавете.

Нарежете зеления лук и 3 листенца от девесила и сложете и тях.

Сега нарежете херингата на дребни парчета, сложете и нея в купата.

Омесете добре всички продукти, подправете с малко сол и зехтин.

Украсете рибната салата с останалия девесил и маслинка.

Рибната салата Херинга е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: