Борш с прясно зеле

28/09/2019
"Един нетрадиционен, но много вкусен вариант на борша с прясно зеле "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо939
  • Преглеждания за месеца837
  • Преглеждания за седмицата294
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелват се картофи, нарязваме на кубчета, лук на ситно, морков на полумесеци, домат също на кубчета, зелена чушка на малки ленти, прясно зеле на ивички.

В тенджера се загрява олио, запържва се леко лук, прясно зеле, чушка и моркови.

Когато смени цвета, си добавяме щипка червен пипер, налива се гореща вода и оставяме да заври.

Добавят се кубчета картофи да се сварят, замразен фасул и накрая прибавяме домата.

Овкусява се боршът със сол, нарязан ситно магданоз или копър и сваляме от котлона.

Сервираме боршът с лъжица сметана на всяка порция, поръсен с магданоз.

Вкусно за обяд!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар