Пържени червени чушки върхари с яйца и сирене

Мария СимоваМария СимоваГуру112858106614
01/10/2019
"Вярно е това, което казват за върхарите - това са най-вкусните чушки, които може да хапнете "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
18 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 647
  • Преглеждания за месеца8646
  • Преглеждания за седмицата378
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена18

Необходими Съставки

  • червени чушки - 15 бр. върхари
  • олио - 50 мл
  • сол - ¼ ч.л.
  • сирене - 100 г
  • яйца - 8 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете чушките от семената и кочаните, нарежете ги на тънки ивици.

В тиган нагрейте олиото и прибавете нарязаните чушки, посолете и пържите за около 10 минути до омекването им.

Прибавете натрошеното сирене и разбъркайте.

Добавете предварително счуканите и разбити с вилица яйца, бъркате до готовност на яйцата в този своеобразен миш-маш.

Узрелите червени върхари на чушките са малки, тънки и много сладки на вкус, а яйцата приготвени с такива чушки, са много ароматни и вкусни!

Насладете се на това вкусно и икономично ястие - пържени червени чушки върхари с яйца и сирене.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар