Зеленчукова супа с джоджен и киноа

Албена АтанасоваАлбена АтанасоваПомощник Готвач104132412
05/10/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо167
  • Преглеждания за месеца166
  • Преглеждания за седмицата45
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се измиват и почистват добре, след което се нарязват на ситни парчета.

Поставят се в подходящ за варене съд и се загряват.

Оризът басмати се измива и се прибавя веднага щом зеленчуците заврят.

Последователно се прибавя джоджен, киноа и царевичното брашно.

Врящата смес се разбърква добре в продължение на минимум една минута.

Накрая се прибавя сол и червен пипер на вкус.

Супата се вари до готовност на зеленчуците и оризът.

Пет минути преди да свалите от огъня прибавете нарязания на ситно магданоз.

Поднесете ястието докато е горещо.

Добър апетит!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар