Пуешки рулца с чушки

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-PieroniЧирак216302191
10/10/2019
"Признайте си, и вие нямате търпение да ги опитате - още днес, още сега по възможност "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо184
  • Преглеждания за месеца183
  • Преглеждания за седмицата74
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наситнете една малка глава лук. Нарежете суровите чушки на тънки, дълги ленти. В тиган загрейте чашка зехтин. Сложете нарязаните зеленчуци и запържете за кратко.

Налейте един черпак от зеленчуковия бульон. Захлупете съда и задушете за 10 мин.

Извадете зеленчуците в чиния. Овкусете пуешките пържоли със сол и черен пипер. Върху всяка разстелете слайс варена шунка.

Отгоре наредете ленти от червени и жълти чушки. Завийте пържолите на рулца. Забодете с клечки за зъби.

В тиган загрейте чашка зехтин. Запържете от всички страни рулцата. Налейте останалия зеленчуков бульон и захлупете съда. Гответе рулцата около 20 мин.

Поднесете пуешките рулца с чушки върху картофена салата, полята със соса от задушаването.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар