Начин на приготвяне
Започнете с крема вашата бисквитена торта - в част от млякото разтворете пудинга и захарта. Останалата по-голяма чест поставете в съд с дебело дъно на котлона да заври.
Сипете разтворения пудинг в млякото при непрекъснато бъркане - до сгъстяване.
Покрийте ваниловия пудинг със стреч фолио и оставете на хладно място, за да се охлади по-бързо.
През това време слепете бисквитите 2х2 с течния шоколад и оставете настрани.
Разбийте сметаната на гъст и пухкав крем, към нея на етапи прибавете от студения ванилов пудинг при непрекъснато бъркане с миксер.
В тава разстелете слой от крема и върху него подредете ред слепени бисквити.
Така редувате до привършване на продуктите, като завършите с крем.
Поставете тортата в хладилник за една нощ, докато поомекнат бисквитите.
Невероятно вкусна бисквитена сандвич торта с течен шоколад и пухкав крем!