Лешников фъдж с пукана спелта и сушени плодове

Лилия Цачева/LipodveЛилия Цачева/Lipodve
Помощник Готвач
141
1k
405
424
2
25/10/2019
"И на вас ли ви звучи супер вкусно и апетитно, защото е точно така - перфектният фъдж "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо526
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • кокосово масло - 95 г разтопено
  • какаово масло - 30 г разтопено
  • лешникова паста - 200 г
  • кокосово брашно - 140 г
  • какао - 70 г
  • сироп от агаве - 190 г
  • сушени малини - 50 г
  • стафиди - 20 г
  • спелта - 30 г пукана
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа сложете лешниковата паста, кокосовото брашно, какаото, сиропа от агаве, малините, стафидите и пуканата спелта.

Изсипете разтопените кокосово и какаово масло и разбъркайте добре с дървена лъжица, докато не се оформи гъсто тесто.

Преместете в тавичка, покрита с хартия за печене, и заравнете.

Сложете в хладилника за най-малко 2 часа да се втвърди.

След като се втвърди фъджът, може да нарежете на квадратчета или правоъгълници.

Съхранявайте този веган фъдж в хладилник.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар