Начин на приготвяне
Сваряваме 4 от яйцата твърдо и отделяме само жълтъците.
Разбиваме маслото със захарта до побеляване. Добавяме претритите през цедка жълтъци и последния суров жълтък. При непрекъснато бъркане добавяме и брашното и замесваме меко тесто, което прибираме за 1-2 часа в хладилник.
Разточваме охладеното тесто на кора с дебелина около 0.5 сантиметра. Изрязваме четен брой кръгчета или други форми, като на половината от тях правим и дупка по средата.
Тестените кръгчета се пекат в намаслена тава в предварително загрята умерена фурна до готовност.
Готовите цели кръгчета се намазват с мармалада. Поръсват се с малко пудра захар и отгоре се залепва по едно от изрязаните кръгчета.