Начин на приготвяне
Карфиолът се измива добре и се отцежда от водата. В голяма купа се настъргва. Към него се добавят яйцата и царевичното брашно. Овкусява се със сол. Омесват се.
Подготвя се тава с хартия за печене. Хартията се намазнява леко с олио.
Карфиоленото тесто се разпределя равномерно в тавата. Разрязва се на малки блатчета в желаната форма.
Слага се във фурната да се запече блатът. Подготвят се останалите продукти. Лукът се почиства и нарязва на колелца.
Двата вида салам се нарязват на малки кубченца. Топеното сирене също се нарязва на малко кубченца.
След като блатът се запече, половината мини пици се намазват с маслиновата паста, а другата половина с барбекю соса. Всички пици се поръсват със сиренето. Нарежда се лука. Разпределя се и саламът.
Поръсва се и с топеното сирене и отново се запича. След готовност се поръсва с малко риган.