Начин на приготвяне
Първо приготвяме плънката, като нарязваме месото на дребно и го сипваме в тенджера, в която сме загряли олиото. Запържваме го до побеляване.
Нарязваме гъбите на малки парчета и ги добавяме при месото. Продължаваме да готвим при непрекъснато бъркане.
Обелваме дюлята и я настъргваме. Сипваме я в тенджерата и задушаваме 10-12 минути.
Отместваме от котлона и веднага добавяме чедъра, кашкавала, топеното сирене и солта. Разбъркваме хубаво и оставяме настрани.
За палачинките смесваме всички съставки и разбиваме с миксер до хомогенност. От тази смес изпичаме на тиган, намазан обилно с олио тънки палачинки.
Намазваме правоъгълна тавичка с олио. Поставяме обилно от плънката във всяка палачинка и я навиваме.
Подреждаме палачинките плътно една до друга в тавата.
Отгоре плътно покриваме с филийките топени сирена, като ементал подреждаме отстрани, чедър в средата.
Запичаме за 15 минути в загрята фурна на 200 градуса.
Сервираме солените палачинки веднага.