Начин на приготвяне
За приготвянето на маринатата загряваме в тиган няколко лъжици зехтин.
В него поставяме листенцата салвия, които ще обогатят мазнината с аромати.
В края на топлинната обработка пускаме и скилидката чесън - цяла.
Оставяме зехтина да изстине и го прецеждаме. Към него добавяме меда, горчицата и сос Уорчестър.
Овкусяваме със сол, черен пипер и изсушения стрит риган.
С тези съставки намазваме свинското месо. Масажираме го добра, за да поеме от ароматите.
Подреждаме пържолите или свинските филета в подходяща чиния, като между всяка мръвка подреждаме резени от червения лук.
Покриваме плътно с фолио за свежо съхранение и оставяме в хладилник уха свински пържоли със суха марината.
Добре е мариноването да продължи 48 часа.