Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Свински пържоли на скара с уникална марината

Свински пържоли на скара с уникална марината

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k10k13
Свински пържоли на скара с уникална марината
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 3
05/08/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
3
"Вие само загрейте скарата - ние знаем как да мариноваме пържолите"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 3 бр. или 1 кг
  • олио - 60 - 70 мл
  • соев сос - 2 - 3 с.л.
  • мед - 1 с.л.
  • вино - 2 - 3 с.л.
  • горчица - 1 с.л.
  • черен пипер
  • кимион
  • подправка за барбекю
  • универсална подправка - вегета
  • лук - 1/2 глава
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички съставки смесваме в съд. Разбиваме много добре с пасатор.

Пържолите трябва да са тънки - поливаме ги с маринатата и оставяме така да престоят за едно денонощие.

На другия ден включваме скарата и изчакваме да се загрее добре, след това вадим от марината и ги поставяме на скарата.

Печем пържолите и от двете страни до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: