Витаминозна салата с цвекло, ябълка и авокадо

Sonya SimeonovaSonya Simeonova
Чирак
74
551
92
109
08/11/2019
"Витаминозна салата, която спокойно може да се предлага във всеки ресторант, радвайте се, че можете да си я приготвите вкъщи - споделяме рецептата "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 811
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Авокадото, цвеклото, моркова и ябълката /необелена/ се почистват, измиват и нарязват на колелца.

Валерианата се изчиства от коренчетата, измива се под течаща вода, подсушава се хубаво и се нарежда на плато най-отдолу.

Върху нея се редуват от останалите зеленчуци и плодове за нашата витаминозна салата, поръсва се всичко с орехите, тиквените семки и конопеното семе.

Витаминозна салата с цвекло, ябълка и авокадо се посолява и се залива с лимоновия сок и ореховото олио.

Щипка за сервиране с продълговати накрайници 33см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Щипка за сервиране с продълговати накрайници 33см
5.00 лв.
3.85 лв.
Виж ››

Удобна щипка за сервиране, с която може да поднесете салата, хапки, картофки или друго на своите гости. Бъдете истински професионалист. Щипката се предлага в различни цветове за настроение.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар