Витаминозна салата с цвекло, ябълка и авокадо

Sonya SimeonovaSonya SimeonovaНовак421538
08/11/2019
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо142
  • Преглеждания за месеца141
  • Преглеждания за седмицата57
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Авокадото, цвеклото, моркова и ябълката /необелена/ се почистват, измиват и нарязват на колелца.

Валерианата се изчиства от коренчетата, измива се под течаща вода, подсушава се хубаво и се нарежда на плато най-отдолу.

Върху нея се редуват от останалите зеленчуци и плодове за нашата витаминозна салата, поръсва се всичко с орехите, тиквените семки и конопеното семе.

Витаминозна салата с цвекло, ябълка и авокадо се посолява и се залива с лимоновия сок и ореховото олио.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар