Телешка кавърма с печени чушки

Анелия ТерзиеваАнелия ТерзиеваПомощник Готвач1657541
14/11/2019
"На хубавата кавърма й трябват телешко месце и печени чушки, вече се убедихме в това "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо725
  • Преглеждания за месеца183
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме телешкото, нарязано на кубчета, и го изваждаме.

Запържваме в същия съд лукът, чесънът, нарязани на ситно.

Добавяме доматеното пюре, нарязаните на едро печени чушки и подправките.

Връщаме месото и добавяме малко вода или бульон.

Прибавяме 3-4 дафинови листа.

След като кавърмата заври, слагаме капак на съда и оставяме на котлона да ври до готовност на месото.

Гарнираме телешката кавърма с печени чушки с варен ориз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар