Мариновани пуешки пържоли

17/11/2019
"Вкусна марината за пуешки пържоли, с които ще впечатлите близките си - може да ги приготвите на скара, фурна или грил, да ви е сладко "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 359
  • Преглеждания за месеца288
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • пуешки пържоли - 4 - 5 бр.
  • соев сос - 4 - 5 с.л.
  • сол - по желание
  • зехтин - 1 - 2 с.л.
  • чесън - 3 - 4 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пържолите и ги сложете в купа с капак. Направете марината за пуешко, като сложите в купичка соевия сос, солта (ако е необходимо) и зехтина.

Обелете чесъна и го пресовайте с преса за чесън. Сложете и него в маринатата и разбъркайте.

Полейте пуешките пържоли, затворете ги и оставете в хладилника за една нощ.

Така приготвените пуешки пържоли може да изпечете, както на грил тиган, така и на скара.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар