Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Бъркани яйца»Пудинг от бъркани яйца

Пудинг от бъркани яйца

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Пудинг от бъркани яйца2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2-3
"Пудинг с виенски кифли - ще ви накараме да се почувствате като в истинска Виенска сладкарница"

Необходими Продукти

  • яйца - 6 бр
  • масло - 50 гр.
  • кифли - виенска 1/2
  • прясно мляко
  • сметана - 4 с.л.
  • магданоз
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

От 4 яйца и 20 г масло правим бъркани яйца. След като изстинат, ги нарязваме ситно.

Накисваме нарязаната на парченца кифла в прясно мляко, след малко я натрошаваме, прибавяме ситно нарязаните бъркани яйца, ситно нарязания магданоз, 2 разбити яйца, сгорещено масло, сметаната, черен пипер, сол, изсипваме сместа в намазан с масло огнеупорен съд и запичаме.

Поднасяме веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
58
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Пълна тъпотия
15.03.2018 11:14