Начин на приготвяне
Сваряваме прясното мляко, сипваме и какаовия крем (предварително разтворен в малко студена вода), като разбъркваме непрестанно, за да не се оформят топчета. После прибавяме и кафявата захар.
Потапяме всяка бисквитка в прясно мляко или вода, обръщаме я и я изваждаме много бързо, за да не се раздроби. Това правим, за да е по-сочна бисквитената торта и блатът да не е сух.
В продълговат съд или тавичка (тъй като тортата не се пече, може да я направим и в плитък съд или табличка, който не е необходимо да е огнеупорен).
Подреждаме ред бисквити, ред крем, и така ги редуваме докато завършим отгоре с крем и поръсваме с фино натрошени орехи.
Оставяме я да престои за 1 нощ и я поднасяме охладена!
Чудесна лесна бисквитена торта с крем какао - любима на децата, особено когато сами я приготвят, е още по-вкусна, сладка и незабравима!
Чудно Вкусно!