Начин на приготвяне
Бисквитите се слепват една към друга с шипковия мармалад. Пудрата захар се смесва с маслото, което предварително е оставено извън хладилник да се размекне и се бърка до хомогенна смес.
Намазва се рулото от всички страни и се овалва в смлените орехи или каквото сте приготвили за овалване. Оставя се в хладилник да престои около 3-4 часа и внимателно с остър нож се нарязва под наклон - обезателно се реже косо.
Продуктите са за две рула с дължина около 30 см. Рулото може да оваляте по избор в смлени бисквити, шоколадови пръчици - варианти много.
Коментари
Беше хит ...Поздравления !
2-ро Не ми се прави на много важна, като ми обясняваш аз къде съм била и къде не.
3-то Научи се да имаш уважение към хората и към въпросите им.
След, като ти е толкова трудно да отговориш без упреци, не отговаряй. И за какви наклони, за какво ми говориш? Май и ти не си много наясно. Първо чети - после пиши.
Жалко, че развали с глупавите си постове старанието на останалите. Почерпи се с едно руло от мен.- Да ти е сладко!
Най-прекрасната рецепта от летата при баба!