Гъбен сос за пържоли

Мария СимоваМария СимоваГуру116658109514
01/12/2019
"Страхотен гъбен сос, в който вече си представяме малки късчета месце "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 552
  • Преглеждания за месеца6551
  • Преглеждания за седмицата936
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган прибавете олиото и маслото и ги нагрейте.

Добавете нарязания на ситно чесън и нарязаните гъби, запържете до кафяв цвят.

Прибавете нарязаното на малки парчета сирене и бъркайте докато се разтопи на бавен огън.

Прибавете заквасената сметана и разбъркайте, след като започне да къкри, добавете сол и черен пипер на вкус, разбъркайте и отстранете от огъня. Страхотен сос за месо!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар