Начин на приготвяне
Месото се нарязва на едри хапки, лукът на ситно, киселото зеле на ивици.
В мултифункционален тиган с капак се загрява олио и запържваме лук с малко сол да омекне.
Прибавя се месото и се пържи до зачервяване, от него зависи вкусът на манджата.
Поръсва се с едро счукани зърна пипер, сол и дафинови листа. Когато е запържено месото се прибавя кисело зеле и наливаме зелев сок и вода.
Когато заври, котлонът се намалява на 2 степен и се оставя да къкри тихо под капак до готовност на месото и зелето.
Малко преди да е готово, добавяме лъжица червен пипер и оставяме без капак да се готви докато остане на мазнина.
Накрая може да добавите суха люта чушка по желание.
Свинското с кисело зеле в мултифункционален тиган е готово!