Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Кисело зеле с пушено свинско

Кисело зеле с пушено свинско

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Кисело зеле с пушено свинско1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • зеле - 1 кисела зелка, може и прясна
  • свинско месо - 500 г пушен бут
  • домати - 1 консерва
  • моркови - 2 броя настъргани
  • мазнина - 100 мл
  • червен пипер - 1 с.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • сол
  • зелев сок
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте мазнина и запържете нарязания свински бут за кратко. Извадете го и запържете морковите, а след това добавете скълцаното зеле. Задушавайте, докато добре омекне и добавете отново месото.

Сипете консервата домати и задушавайте за още 10 минути. Овкусете с подправките и прехвърлете всичко в тава. Долейте малко зелев сок и пъхнете да се пече, докато течността се поизпари. Става много вкусно.

Да ви е сладко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Лола
Лола
Стана малко солено, но иначе беше вкусно!
15.01.2013 16:45
1
Покажи всички подкоментари