Начин на приготвяне
Пригответе пудинга по указанията на опаковката. Оставете леко да изстине.
В отделен съд разбъркайте с дървена лъжица крем сиренето. Смесете внимателно двата крема до получаване на хомогенна смес.
Натрошете бисквитите на ситно. Може да ползвате хаванче, блендера или кухненски робот. Смесете ги с разтопеното масло, докато заприличат на мокър пясък.
Следващата стъпка сглобяването на бисквитените торти.
Поставете във всяко бурканче блат от натрошените бисквитки, като се стараете да ги притискате в дъното.
След това поставете част от крема. Изчакайте 2-3 мин да стегне и повторете редуването на слой бисквити и слой крем.
Изчакайте отново 2-3 мин.
Завършете нюйоркската бисквитена торта в бурканчета с 1-2 с.л. сладко от боровинки и декорирайте със стръкче мента.
Да ви е сладко.