Начин на приготвяне
Млякото се оставя да заври заедно с кравето масло, маргарина и захарта.
Малко по малко се добавя от грисът, като непрекъснато се бърка.
Не трябва да става много гъсто.
Маха се от котлона и се разделя на две части.
В едната се добавят ванилийките, а другата се оцветява с какаото.
В малка правоъгълна тавичка се нареждат бисквити. Отгоре се изсипва 1/2 от приготвения крем с грис, след което отново ред бисквити, а върху тях цялата оцветена смес.
И отново ред бисквити, и останалата част от ваниловия крем.
Шоколадът се разтопява в микроволновата за няколко секунди и с него вкусната бисквитена торта се полива отгоре.
Най-отгоре любовната бисквитена торта се поръсва със ситно смлени орехи.